Детска кола со акумулатор HUMMER 8156 - КУПИ НА РАТИ
,

Детска кола со акумулатор HUMMER 8156

Hummer
Нема инфо.

4 мотори

1 акумулатор 12V 1000AH

Возење во сите правци

USB, SD-CARD, музика

За деца до 10 години

LED светла

Нишање

Носивост до 70 KG

Далечински управувач

Димензии: 140x75x70 cm

Бесплатна испорака

27,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница