Детска кола со акумулатор MERCEDES 8882 - КУПИ НА РАТИ
,

Детска кола со акумулатор MERCEDES 8882

Mercedes
1 Продажби

2 мотори

1 акумулатор 6V 7AH

Возење во сите правци

USB, SD-CARD, музика

За деца до 7 години

Клуч за палење

LED светла

Нишање

Носивост до 40 KG

Далечински управувач

Димензии: 110x55x60 cm

Бесплатна испорака

16,550ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница