Детска кола со акумулатор MERCEDES 8886 - КУПИ НА РАТИ
,

Детска кола со акумулатор MERCEDES 8886

Mercedes
1 Продажби

2 мотори

1 акумулатор 6V 7AH

Возење во сите правци

USB, SD-CARD, музика

За деца до 6 години

LED светла

Нишање

Носивост до 40 KG

Далечински управувач

Димензии: 100x55x60 cm

Бесплатна испорака

13,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница