ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ALFA PLAM S 140.55.13 G-6-R - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ALFA PLAM S 140.55.13 G-6-R

ALFA PLAM
Нема инфо.

Вкупна моќност: 8025W
Четири грејни плочи со различни димензии
Eдна експрес грејна плоча
Голем волумен на рерната-71l
Димензии на рерната: 460x475x320mm
Kонвенционална рерна
Вертикална и хоризонтална решетка во рерната
Двојно стакло на рерната
Можност за самочистење на рерната
Длабока тепсија ndash
погодна за печење на леб и поголеми парчиња месо
Можност за поставување на тепсијата на три нивоа во рерната
Фиока за тепсијата
Капак за шпоретот
Димензии на шпоретот: 550x600x850mm
Тежина:50Kg

17,890ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.