ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА СЕВЕРИН 1525 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА СЕВЕРИН 1525

Нема инфо.

Моќност: 2300W
Хромирана жица на скарата
Монтажна жица на скарата со греач
Мicro-safety свич, греачот се гаси автоматски во случај на поместување на скарата
Емајлирано куќиште
Променлив термостат
Пилот светлина
Димензии на површината за скара: 37×23 см

3,760ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.