Индивидуална обука за нокти - КУПИ НА РАТИ
, ,

Индивидуална обука за нокти

Нема инфо.

Теорија
Пракса
Најсовремени техники на моделирање
Работа со високо квалитетни материјали
Ученикот ќе ги стекне сите вештини и ќе биде спремен за самостојна работа
Времетраење
4 дена по 7 работни часа + 1 ден самостојна изработка
Терминот за обуката е по договор

18,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.