ИНДУКЦИСКО РЕШО СЕВЕРИН 1071 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ИНДУКЦИСКО РЕШО СЕВЕРИН 1071

Нема инфо.

Моќност: 2000W
Керамички површини за готвење (Ø 22 см) со автоматска детекција
Брзо, заштедува на енергија и лесно се чисти
Топлината се генерира директно во основата на тенџерето
Без изгорена храна на површината за готвење
Осветлен приказ
Диспјеј на допир
Температурен опсег од 60 – 240 ° C, до 10 степени на подесување
180 минутен тајмер со сирена и автоматско исклучување
Пилот светло
Димензии: 28 х 35 х 4,2 cm

5,060ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.