Искра мешалка на боја и малтер R6210C - КУПИ НА РАТИ
, ,

Искра мешалка на боја и малтер R6210C

Iskra
Нема инфо.

Напон: 230-240V ~ 50Hz
Моќност: 1600 W
Брзина на вртење: 1. фаза: 180-460 мин-1 / 2. фаза: 300-750 мин-1
Навој на вретено: M14
Мешање на сечивиот дијаметар: Ø160 mm
Вкупна должина на прачката за мешање: 600 mm

6,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница