Камин на пелети COMMO 21 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин на пелети COMMO 21

ALFA PLAM
Нема инфо.

Капацитет: 21 kW

Димензии: 574 x 620 x 1225 mm

Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg

Капацитет на котел: 32l

Површина на загревање: 81-135 m2

Тежина: 196/225 kg

Енергетска класа A+

Бесплатна испорака

119,890ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница