Камин PRITY PLW25 - КУПИ НА РАТИ
, ,

Камин PRITY PLW25

PRITY
Нема инфо.

Камин PRITY PLW25

– Максимална моќност: 26 + 2 kW

– Боја – ivory

-Препорачана површина 180 – 200 m2

– Вкупна моќност : 28 кw  (воздушно 2kw  радијатори 26kW )

– Редуцирана вкупна моќност: 8 kW

– Големина ( a x b x h /cm) : 56 x 60 x 99 cm

– Teжина: 168 kg

– Бесплатна достава

110,550ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница