Карина 10kW - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Карина 10kW

ECO SPAR
1 Продажби

Господари со топлината која ја ослободуваат пелетите и го подига расположението во вашиот дом
со својата моќност од 10 kW – идеални за затоплување на простор од 80-100 m².
Овој камин на пелети е висок само 105 cm кои ненападно ќе се вклопат во вашиот ентериер.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 48,5cm x 63cm x 105cm
Максимална површина на загревање: 90m²
Номинална излезна топлина: 10kW
Потрошувачка на гориво на час: min. 0,6Kg/h max. 2,1Kg/h
Редуцирана излезна топлина: 3kW
Автономија на работа при номинално загревање: 7h
Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 90.1
Автономија на работа при редуцирано загревање: 22h
Ефикасност при редуцирана излезна топлина: η% 90
Тежина: 125Kg
Капацитет на полнење: 15Kg
Потрошувачка на електрична енергија: 360W
Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz
Дијаметар на издувна цевка: 80mm

55,350ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.