Клима BOSCH 3.2KW INVERTER - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима BOSCH 3.2KW INVERTER

Bosch
Нема инфо.

Капацитет ладење/греење: 3,25kW 12.000Btu/ 3,30kW 12.000Btu

Енергетска класа на ладење:А++

Енергетска класа на греење:А+

Циркулација на воздух 485m3/h

Ниво на бучава -внатрешна:51dB -надворешна:55dB

R410a еколошки фреон

Бесплатна испорака

34,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница