Клима BOSCH 5.5 KW RAC 8000 18000BTU - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима BOSCH 5.5 KW RAC 8000 18000BTU

Bosch
Нема инфо.

Капацитет на ладење: 5.30 kW

Капацитет на греење: 5.60 kW

Енергетска класа на греење: A++/A+

SEER коефицент: 6.8

SCOP коефицент: 5.3

Греење и ладење при температура -15 до +50

Влезна снага на ладење: 1547W

Влезна снага на греење: 1500W

Бесплатна испорака

54,320ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница