КЛИМА VIVAX Инвертер ACP 12CH35AEMI - КУПИ НА РАТИ
,

КЛИМА VIVAX Инвертер ACP 12CH35AEMI

Vivax
3 Продажби

LED екран
Капацитет на ладење: 3,52 kW
Капацитет на греење: 3,81 kW
Циркулација на воздухот: 520 m3/h

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

Капацитет на ладење: 3,52 kW
Капацитет на греење: 3,81 kW
Фреон: R32
Wi-Fi
Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Енергетска класа (ладење/греење): А++ / А+
SEER коефицент: 6,1
SCOP коефицент: 4
LED екран
Функционалности:
-Turbo mode,sleep mode, soft start, auto restart, auto mode, timer
Dust филтер
Bio филтер
Влезна снага на ладење: 1256W
Влезна снага на греење: 1154W
Опсег на работа: -15°C≤T≤50°C
Капацитет на одвлажнување: 1,2l/h
Во денешно време трошоците за живот постојано се накачуваат, а луѓето стануваат се посвесни за климатските промени и последиците по околината во која живееме. Важно е да придонесеме до нејзино намалено загадување, а воедно и да заштедиме и да користиме што поекономични извори на греење и ладење. Инвертер технологијата на клима уредите до сега се покажала како најекономичното решение кога станува збор за ладењето и греењето, а воедно и најеколошкото. Со технологија која постојано напредува и користење на еколошки гасови, клима уредот денес стана неизоставен дел од секој дом. Затоа, ако се одлучувате да купите инвертер клима уред, знајте дека носите правилна одлука, а планетата ќе ви биде благодарна.

27,650ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница