КЛУБ МОЛА - КУПИ НА РАТИ
, , ,

КЛУБ МОЛА

Мебел Ви
Нема инфо.

Димензии: 120 x 70 x 45,5 cm

Боја: Артисан со Гранада

Изработка: Високо квалитетна иверка со дебелина 18 mm, плотна со дебелина 36 mm.

7,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.