Комбиниран Фрижидер Tesla RC3200FHX - КУПИ НА РАТИ
, ,

Комбиниран Фрижидер Tesla RC3200FHX

Tesla
78737770 Продажби

Нето запремнина (l)
210 + 75
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
3.5
Број на фиоки во замрзнувач
3
Запремнина на фрижидерот
210
Запремнина на замрзнувачот
75
Ниво на бучава
42
Боја
Инокс
Димензии (mm)
599 x 1858 x 598

25,440ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница