КОМОДА ДУРАНГО - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

КОМОДА ДУРАНГО

Мебел Ви
1 Продажби

Димензии: 279,6 x 41,3 (34,1) x 196 cm

Материјал: Комода изработена од висококвалитетна иверка во Црн даб MUD Даб боја и вклучено ЛЕД осветлување.

Бесплатна испорака

25,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.