КОТЕЛ ПЕЛИНГ 35kw - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

КОТЕЛ ПЕЛИНГ 35kw

ТЕРМОФЛУКС
Нема инфо.

Производител: ТЕРМОФЛУКС
Максимална моќност 35 kW
Минимална моќност 11,7 kW
Електрична потрошувачка макс. 410W
Електрична врска (напон / фреквенција) 220 V, 50 Hz
Макс дозволен притисок 3 бари
Макс дозволена температура 80°C
Минимална температура на враќање 50°C
Содржина на вода 90l
Потрошувачка на пелети min 2.3kg / max 6.7kg
Тежина на котелот 348kg
Ширина на котелот 510mm
Висина на котелот 1385mm
Димензија на цевката Ø 120

126,260ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.