Курс за надградба на нокти - КУПИ НА РАТИ
, ,

Курс за надградба на нокти

Нема инфо.

Од почетник до мајстор
Групна обука
Теоретски и практичен дел

*Техника на моделирање на нокти
*Техника на обработка на материјалот
*Работа со најсовремени материјали
*Времетраење
– 4 дена по 7 работни саати + 1 ден самостојна изработка
– по обуката учениците се спремни за самостојна работа

Обуката се одвива во простории каде секој ученик има свое работно место
Просторот од едно до друго работно место е 2м растојание
Термините за почеток на обуката се по договор

9,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.