КУЈНА БЛОК ЗЕТА СОНОМА- ОНЛАЈН СИТИ 977 - КУПИ НА РАТИ
, ,

КУЈНА БЛОК ЗЕТА СОНОМА- ОНЛАЈН СИТИ 977


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 33,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

ДОПОЛНИТЕЛНИ ДИМЕНЗИИ Горен ред: 242 х 30 х 72 cm Долен ред: 242 х 60 х 91 cm (55 cm длабочина на елементите) Работна плотна: деб. 3,9 cm

БОЈА Сонома арвент 629 (лице) – Бела софт (корпус) Боја на работна плотна: Црн камен

МАТЕРИЈАЛ Висококвалитетна иверка од 16мм

ОПИС Кујна изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм и канттрака од 0,45мм.

ПРЕДНОСТИ Механизми за меко затворање

 

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks