Лаб Про Дентал - КУПИ НА РАТИ
, ,

Лаб Про Дентал

Нема инфо.

Заботехничка лабораторија Лаб Про Дентал. Сертифицирана лабораторија од Министерство за Здравство. Со комплетно дигитализиран производен процес и користење на материјали со врвен квалитет ги изработуваме сите фиксни протетски конструкции.

– Безметални Циркониумски Конструкции
– Метал Керамички Конструкции
– Протетика Врз Импланти
– Керамички Фасети (Ламинати)

За секоја изработка добивате сертификат за квалитет со што Вие избирате безбедност на Вашето здравје