Лади И Прочистува - Dyson Pure & Cool Link TP02 - КУПИ НА РАТИ
,

Лади И Прочистува – Dyson Pure & Cool Link TP02

Dyson Pure & Cool
Нема инфо.

Го прочистува и разладува воздухот.

Проток: 410 l / секунда
Моќност на мотор (min / max): 6/56 W.
Ниво на бучава: до 63 dB.
Уништува 99.95% од алергени и прав од воздухот помал од 0,1 микрон.

360 стаклениот ХЕПА филтер собира ултра ситни честички од воздухот,
вклучувајќи полен, бактерии и животински паразити, до 0,1 микрон.
Ги отстранува потенцијалните токсични мириси и гасови.
Погоден за поставување на подот.

Ротација за 180 степени.
LED екран.

27,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.