ЛЕЖАЈ КЕТ - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ЛЕЖАЈ КЕТ

Мебел Ви
Нема инфо.

Димензии надворешно: 165 х 205 х 90 cm

Висина на лежај: 40,5 cm

За душек: 160 x 200 cm

Натказни: 45 х 41 х 30 cm

Изработка: Лежај изработен од високо квалитетна иверка од 18mm. Со четири фиоки за складирање (две странично и две напред)

18,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.