Лулашка за во двор SHELL BROWN CREAM - КУПИ НА РАТИ
, ,

Лулашка за во двор SHELL BROWN CREAM

Zizi Teke
Нема инфо.

Димензии на лулашка: 112cm x 87cm x 102cm

Димензии (затворена): 87cm x 113cm x 43cm

Димензии на држач: 206cm x 113cm x 105cm

Бесплатна испорака

16,100ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница