Лулашка за во двор SHELL DOUBLE BROWN GREY - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Лулашка за во двор SHELL DOUBLE BROWN GREY

Zizi Teke
Нема инфо.

Димензии лулашка: 112cm x 165cm x 92cm

Димензии затворена: 165cm x 113cm x 55cm

Димензии држачи: 206cm x 173cm x 105cm

Бесплатна испорака

31,040ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Продавница

Бренд