Лулашка за во двор - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Лулашка за во двор

Zizi Teke
2 Продажби

Димензии на лулашка: 122cm x 94cm x 71cm

Димензии на држач: 206cm x 113cm x 105cm

Достапна во 3 бои: Antracit Grey, Brown Red, Brown Cream,Antracit Blue

Бесплатна достава

14,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница