Мезотерапија - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Мезотерапија

Козметички Услуги
Нема инфо.

Мезотерапијата е метода што се употребува за длабинско внесување на активни состојки, директно во кожата со цел подобрување на кожата и разубавување. Во кожата се аплицираат претходно припремени коктели за подмладување, освежување, затегнување или стимулација на кожата.

Ефекти од терапијата:

  • Кожата е свежа и хидратирана
  • Подобар тен и видливо затегната
  • Еластична и млада
  • Капиларите се зајакнуваат и се помалку видливи
    Имаме повеќе видови на мезотерапија во зависност од потребите на лицето

 

Се препорачува најмалку 3 третмани

 

 

6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.