Микробранова печка Tesla MW2391MB - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Микробранова печка Tesla MW2391MB

1 Продажби

Капацитет на микро печката: 23 литри
Моќност: 900W
5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција на одмрзнување (прилагодена според тежината)
Функција за печење 1000 w
Дигитален часовник
Надворешни димензии: 485 x 383 x 293 mm
Боја: ЦРНА

5,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.