МИКРО ПЕЧКА СЕВЕРИН 7890 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

МИКРО ПЕЧКА СЕВЕРИН 7890

1 Продажби

Moќност: 700 W
Капацитет на услуга од 20l
Ротирачки прекинувач за едноставно и брзо ракување
Остранлова плоча 24,5cm
Топлински изолирана
Обложена внатрешност
5 различни нивоа на моќност
35 минутем тајмер со акустичен сигнал

5,199ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.