МИНИ ШПОРЕТ АLFА PLАМ (ЕЛЕКТРИЧЕН) - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

МИНИ ШПОРЕТ АLFА PLАМ (ЕЛЕКТРИЧЕН)

ALFA PLAM
Нема инфо.

Моќност: 3800W
Две електрични плочи
Електрична рерна
Големина на рерната: 26,4L
Двојно стакло на рерната
Димензии на рерната: 400x300x220mm
Димензии на шпоретот: 550x360x380mm
Тежина: 21kg

11,390ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.