МИНИ ШПОРЕТ MBS ЦРН - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

МИНИ ШПОРЕТ MBS ЦРН

MBS
Нема инфо.

Механичко управување
Моќност:3.6KW
Грејач на рерна:550W
Грејни плочи:145-1000W/180-1500W
Димензии на рерна: 205x367x325
Димензии на шпорет: 315x570x350

9,999ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница