Ориент сребрен приврзок - КУПИ НА РАТИ
,

Ориент сребрен приврзок

Нема инфо.

Сребрен
Со полудраги камења EMERALD
Сребрениот накит е изработен по најновите технологии за изработка
Одржувањето на накитот е гратис (чистење и поправки – лепење)

Гаранцијата за накитот (за ситните полудраги камчиња) е 1 година