Пакет кавитација + електро - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Пакет кавитација + електро

Козметички Услуги
Нема инфо.

Овој пакет содржи:

  • 5 кавитации (метода на парцијално отстранување на масните клетки и целулит со ултразвук)
  • 5 LpG (метод кој со механичка стимулација се врши реактивирање на клетката и со тоа се произвадува колаген и еластин, а кожата притоа се затегнува и измазнува.)
  • 5 електро стимулации (метод за зајакнување на мускулот, топење целосно на целулитот и мастите)
  • 3 лимфни дренажи гратис

6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.