Пакет Vella Shape - КУПИ НА РАТИ
, ,

Пакет Vella Shape

Козметички Услуги
Нема инфо.

Тој е неинванзивен третман кој целосно го преобликува телото и го топи целулитот. Vella Shape апаратот е комбинација од инфрацрвена светлина, биполарна радиофрекфенција и вакум кој продира длабоко во ткивата и ги загрева масните наслаги и околните ткива и ги поттикнува за создавање нов колаген и еластин.

* Со овој апарат постигаме:

  • Обликување тело
  • Топење масни наслаги
  • Редукција на целулитот
  • Подобра циркулација
  • Лимфна дренажа

*Овој пакет содржи:

  • 5 крио терапија
  • 5 2pG
  • 5 ласерска липолиза
  • 3 мадеро
  • 2 лимфни дренажи гратис

8,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.