Пегла TEFAL FV3951E0 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Пегла TEFAL FV3951E0

Tefal
Нема инфо.

Моќност:2400W

Постојана пареа:35gr/minУдарна

Пареа:120gr/minРезервоар за

Вода:270mlDrop-stopVertical steam

Anti-scale protection

Бесплатна испорака

3,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница