ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ САХАРА - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ САХАРА

Блист
Нема инфо.

Печка со котел за парно греење
Димензии: 585x800x1250 mm
Тежина нето/бруто: 215/236 кг
Капацитет на котелот за вода: 35 л
Капацитет на резервоарот за пелети: 45 кг
Електрична сила во фаза на вклучување: 385-465 W
Електрична сила во фаза на работа: 70-150 Вт
Пречник на приклучокот за издув: 80 мм
Приклучокот за издув е на задната страна
Вкупна влезна моќност: (мин/макс): 6,76 KW/23,03 KW
Номинална излезна моќност: (мин/макс.): 6,26 KW/20,62 KW
Моќност на греење на водата (мин./макс.): 4.82 KW / 15.88 KW
Моќност на греење (зрачење) на самиот камин: (мин/макс.): 1,44 KW/4,74 KW
Степен на искористеност: (мин / макс): 92.5% / 89.5%
Потрошувачка на пелети: (мин / макс): 1,39 kg / h / 4,75 kg / h
Загревање на површина:[m3]: 285 – 350
Загревање на површина: [m2]:110-140
Максимално време на работа со полн резервоар: 31 ч
Едноставна и лесна употреба
Мени за управување на српски јазик
LCD дисплеј во бои
Дневно, неделно и викенд програмирање
Висок степен на искористување на горивото
Вградени безбедносни механизми кои го спречуваат прегревувањето на печки и враќањето на смрдеата во просторија поради замрзнатиот шкаф
Вграден дополнителен вентилатор за издувување на топлиот воздух во просторијата
Продуктот е достапен во црвена и крем боја

Доставата на овој продукт е бесплатна

78,290ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.