ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 22 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 22

Блист
1 Продажби

Печка со котел за парно греење
Димензии: 585x800x1250 mm
Тежина нето/бруто: 220/241 кг
Капацитет на котелот за вода: 35 л
Капацитет на резервоарот за пелети: 45 кг
Електрична сила во фаза на вклучување: 385-465 W
Електрична сила во фаза на работа: 70-150 Вт
Пречник на приклучокот за издув: 80 мм
Приклучокот за издув е на задната страна
Вкупна влезна моќност: (мин/макс): 7,95 KW / 24,25 KW
Номинална излезна моќност: 7,35 KW / 21,63 KW
Степен на искористеност: (мин / макс): 92.5% / 89.2%
Потрошувачка на пелети: (мин / макс): 1,64 kg / h / 5,00 kg / h
Загревање на површина: [m3]: 290-365
Загревање на површина: [m2]:110-140
Максимално време на работа со полн резервоар: 30 ч
Едноставна и лесна употреба
Мени за управување на српски јазик
LCD дисплеј во бои
Дневно, неделно и викенд програмирање
Висок степен на искористување на горивото
Вградени безбедносни механизми кои го спречуваат прегревувањето на печки и враќањето на смрдеата во просторија поради замрзнатиот шкаф
Вграден дополнителен вентилатор за издувување на топлиот воздух во просторијата
Продуктот е достапен во црвена и сива боја

Доставата на овој продукт е бесплатна

84,290ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.