ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 28 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 28

БЛИСТ
Нема инфо.

Печка со котел за парно греење
Димензии: 840x980x1320 mm
Тежина нето/бруто: 3000/320 кг
Капацитет на котелот за вода: 75 л
Капацитет на резервоарот за пелети: 95 кг
Електрична сила во фаза на вклучување: 385-465 W
Електрична сила во фаза на работа: 70-150 Вт
Пречник на приклучокот за издув: 120 мм
Приклучокот за издув е на задната страна *
Вкупна влезна моќност: (мин/макс): 10.15 KW / 31.00 KW
Номинална излезна моќност: 9.40 KW / 28.15 KW
Степен на искористеност: (мин / макс): 92.5% / 91.3%
Просечна потрошувачка на пелети: 2.15 kg/h
Загревање на површина: [m3]: 300-400
Загревање на површина: [m2]:110-150
Максимално време на работа со полн резервоар: 44 ч
Едноставна и лесна употреба
Мени за управување на српски јазик
LCD дисплеј во бои
Дневно, неделно и викенд програмирање
Висок степен на искористување на горивото
Вградени безбедносни механизми кои го спречуваат прегревувањето на печки и враќањето на смрдеата во просторија поради замрзнатиот шкаф
Вграден дополнителен вентилатор за издувување на топлиот воздух во просторијата

Доставата на овој продукт е бесплатна

98,290ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.