ПЛАКАР ВАЈТ 170 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ПЛАКАР ВАЈТ 170

Мебел Ви
19 Продажби

Производител: Мебел-Ви
Димензии: 170 х 61 х 191 cm
Боја: Бела
Изработка: Плакар изработен од иверка со огледало на едната лизгачка врата.
*Монтажата не е вклучена во цената.
Бесплатна испорака

14,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.