Пластеник GH-033 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Пластеник GH-033

Iskra
Нема инфо.

Димензии: 2500 x 2000 x 2110mm (ДxШxВ)
Материјал:
метални цевки Ø19 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија
Нето тежина: 12 kg
Бруто тежина: 13kg
Доставата на овај продукт е бесплатна

5,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница