Почетнички курсеви за депилација - КУПИ НА РАТИ
, ,

Почетнички курсеви за депилација

Козметички Услуги
Нема инфо.

*Депилација:

(2 дена по 4 часа, 3тиот ден полагање)

 

20,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.