Почетнички курсеви за лице - КУПИ НА РАТИ
, ,

Почетнички курсеви за лице

Козметички Услуги
Нема инфо.

*Лице : (60 часа, 2-3 пати во неделата по 2 часа по 45 мин. во денот)

30,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.