ПРАВОСМУКАЛКА ЕЛЕКТРА ЕФК 150 ДБ 1600W - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ПРАВОСМУКАЛКА ЕЛЕКТРА ЕФК 150 ДБ 1600W

Electra
Нема инфо.

Моќност:1600W
Усисна моќ:300W
Капацитет на садот: 2L
Индикатор за полн сад
Кабел: 4,5m
Циклонска технологија
Хепа филтер
Доставата на овај продукт е бесплатна

Бренд

Продавница