ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE SVC 252 FMWT - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE SVC 252 FMWT

Gorenje
Нема инфо.

Безжична употреба
Максимална моќност на моторот: 172 W
Моќ на всисување: 35 W
За суво чистење
Волумен на садот за прашина: 0.5 l
1 Хепа филтер
Контролно светло за полнење на батерија
LED Осветлување
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Број на тркала: 4
Номинална моќност: 25.2 V
Време на полнење: 5 h

11,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница