ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ADLER AD 7961 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ADLER AD 7961

ADLER
Нема инфо.

Моќност: 45W
Ниво на бучава: 35-61dB
Јонизација над 2mil ions/cm3
УВ ламба со ефикасност: 150m3/h
Брзини:3
Ноќен режим на рабора
Максимална големина на просторијата: 20мsup2,

6,999ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница