Рачна Правосмукалка - Dyson V8 Motorhead - КУПИ НА РАТИ
, ,

Рачна Правосмукалка – Dyson V8 Motorhead

Dyson V8
3 Продажби

Dyson дигитален V8 мотор
Електрична четка со директен погон
Влакната од мек јаглен собираат ситна прашина од тврдите подови
ХЕПА филтер
Хигиенско вадење прашина
Копчиња за брзо ослободување
Ниво на бучава: 82 dB
Капацитет на резервоар: 0,54 литри
Силата на вшмукување: 115 W
Тежина: 2,63 кг
Траење на батеријата во нормален режим: 40 минути
Траење на батеријата со моторна четка: 25 минути
4 додатоци во кутијата

21,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.