Родирано сребрено ланче - КУПИ НА РАТИ
,

Родирано сребрено ланче

Нема инфо.

Елемент swarovski кристали
Сребрениот накит е изработен по најновите технологии за изработка
Одржувањето на накитот е гратис (чистење и поправки – лепење)

Гаранцијата за накитот (за ситните полудраги камчиња) е 1 година