Родиран сребрен комплет - КУПИ НА РАТИ
,

Родиран сребрен комплет

Нема инфо.

Со седеф и циркони
Сребрениот накит е изработен по најновите технологии за изработка
Одржувањето на накитот е гратис (чистење и поправки – лепење)

Гаранцијата за накитот (за ситните полудраги камчиња) е 1 година