Сабјеста пила Iskra ERO IE-RS710 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Сабјеста пила Iskra ERO IE-RS710

Iskra
Нема инфо.

Напон: 220-240V ~ 50Hz
Моќност : 710W
Подесувачки агол на сечење: од 0-45°
Број на движења – празен од: 0 – 2500 min-1
Должина на движењето – 20mm
Променлива брзина
Дебелина на сечењето:
– дрво – 115mm
– железо – 3mm
Прибор (пили):
– 1 пила за дрво
– 1 пила за метал
Димензии на пакувањето (во mm) : 490 (Д) x 80 (Ш) x 190 (В)
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница