Салон MIX NAIL ART - КУПИ НА РАТИ
, ,

Салон MIX NAIL ART

Нема инфо.

Богата програма на дизајни
Целта на оваа обука е мајсторот да научи брзи салонски дизајни, а притоа и не е потребно да поседува талент за цртање
По обуката на вашите клиенти ќе можете да им изработите дизајни без да изгубите многу време
Времетраење 1 ден – 8 работни часови.

4,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.